Stockamöllan Swing FEST 2018

Stockamöllan är en otroligt vacker by mitt i Skåne. Sedan Gunhild Carling flyttade dit är där årligen en swing och jazz festival. Då tränger artister, dansare och publik (från hela världen) ihop sig i ett gigantiskt cirkustält och åtnjuter tre dagars festivalstämning. Välkommen du också!
25-26 maj 2018 bjuds du in till en mindre, mer intim och mysigare swing fest i Kulturfabriken i Stockamöllan...

Akrobaterna Bill och Boy Bonanza uppträder på söndagen


Bröderna Bill& Boy Bonanza
Fakir- och akrobatparet Bill och Boy Bonanza har lagt svensk varietépublik för sina fötter sedan 1985. Då dök de för första gången upp på Varieté Vauduvills scen och sedan dess har de aldrig riktigt klivit ner.
Den yngre brodern Bill Bonanza visade tidigt en talang för böjlighet intill det makabras gräns. Han har dubbelvikt krånglat sig igenom avsträngade tennisrackets, små cykelhjul och romerska ringar på hög höjd.
Storebrodern Boy Bonanza är mycket smärttålig och ger inte sällan prov på en till raseri gränsande entusiasm. Han hanterar släggan i brödernas akt, ligger på spik och har även talanger som dentalatlet.
Tillsammans utför de en akt som får publiken att baxna, röras och roas!

Ett möte med Bröderna Bonanza lämnar ingen oberörd, vilket redan tusentals kulturhungriga svenskar kunnat konstatera genom åren. På festivalen i Stockamöllan kommer detta att bevisas än en gång söndagen den 17 juni.