Stockamöllan Swing FEST 2018

Stockamöllan är en otroligt vacker by mitt i Skåne. Sedan Gunhild Carling flyttade dit är där årligen en swing och jazz festival. Då tränger artister, dansare och publik (från hela världen) ihop sig i ett gigantiskt cirkustält och åtnjuter tre dagars festivalstämning. Välkommen du också!
25-26 maj 2018 bjuds du in till en mindre, mer intim och mysigare swing fest i Kulturfabriken i Stockamöllan...

Nu släpps biljetterna till Stockamöllanfestivalen!

STOCKAMÖLLAN SWING & JAZZFESTIVAL
17-19 juni 2011 femårsjubilerar!

Stockamöllan är en otroligt vacker by mitt i Skåne. Sedan Gunhild Carling flyttade dit är där årligen en swing och jazz festival. Då tränger artister, dansare och publik (från hela världen) ihop sig i ett gigantiskt cirkustält och åtnjuter tre dagars festivalstämning. På Youtube har filmer från Stockamöllan Swing festival över en  halv miljon views. Se YouTubeklipp
Gunhild Carling är som vanligt värdinna och röd tråd för festen. Artisterna som bjudits in är underbara musikanter av världsklass, sångare och dansare som hon har stött på under sina turnéer och det jammas dygnet runt.
Tidpunkten för festivalen är vald efter de vackra naturupplevelser som Stockamöllan bjuder på med rododendronhav, dånande vattenfall, rapsfält, vallmo och en vacker fabriksbyggnad från 1800talet.

Danstruppen Harlem Hot Shots undervisar i Swing och lindy hop på dagarna. På lördag kvällen är det danstävlingen King of Swing.


se www.stockamollan.com

för mer info ring Gunhild Carling på tel 0730-50 75 12eller maila på info@gunhildcarling.net

Artister:
Tider:
Fredag kl18-24
Lördag: 16-24
Söndagens program meddelas senare!